Xρώμα λαμπερό κόκκινο με μωβ ανταύγειες. Έντονα πολύπλοκα αρώματα μαύρων άγριων φρούτων τα οποία συνδυάζονται τέλεια με τις μαλακές τανίνες και αποδίδ..
Χρώμα βαθύ κόκκινο ρουμπινί να δηλώνει ξεκάθαρα την αντοχή του σε μακροπρόθεσμη παλαίωση. Συνδυάζει τα αρώματα του φρούτου με τις γεύσεις και τα αρώμα..
O Θαλασσίτης παράγεται από την παραδοσιακή λευκή ποικιλία της Σαντορίνης, το Ασύρτικο.Επιλέγεται αποκλειστικά Ασύρτικο από τους αυτόριζους αμπελώνες τ..
Βαθύ ερυθροϊώδες χρώμα, με αρώματα μεγάλης έντασης, καθαρότητας και πολυπλοκότητας με συνιστώσες από φρούτο, ξύλο, βανίλια και γαρύφαλλο. Η λιπαρότητα..
Μια ιδιαιτερότητα των περισσότερων Ασύρτικων από τη Σαντορίνη είναι ότι, ενώ πρόκειται για λευκά κρασιά, έχουν συμπεριφορά ερυθρών! Το ΑΣΥΡΤΙΚΟ της ΓΑ..
Ο Θαλασσίτης βαρέλι μετονομάζεται σε Νυχτέρι της ΓΑΙΑΣ στην εσοδεία του 2019.Η πατροπαράδοτη εκδοχή της Σαντορίνης, με ένα νεοκοσμίτικο τουίστ.Μπορεί ..
Το ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ της ΓAIAΣ ολοκληρώνει τη σειρά Αγιωργίτικο με τον καλύτερο τρόπο. Ένα πρότυπο δείγμα Νεμέας. Πλούσιο και δομημένο ισορροπεί ανάμεσα στο..
Το ΓΑΙΑ S παλαιώνει 12 μήνες σε δρύινα γαλλικά βαρέλια των 225lt από τα δάση Nevers και Allier της Κεντρικής Γαλλίας, και αφού εμφιαλωθεί, χωρίς φιλτρ..
Το VINSANTO της ΓΑΙΑΣ παλαιώνει στα βαρέλια που ζύμωσε για τουλάχιστον 10 έτη. Η εμφιάλωση πραγματοποιείται χωρίς την παραμικρή κατεργασία ή φιλτράρισ..
Βαθύ ερυθροϊώδες χρώμα, με αρώματα μεγάλης έντασης, καθαρότητας και πολυπλοκότητας με συνιστώσες από φρούτο, ξύλο, βανίλια και γαρύφαλλο. Η λιπαρότητα..
Το 2009 στο κτήμα Γαία στη Σαντορίνη ξεκινήσανε να βυθίζουνε στη θάλασσα ανοικτά από το Καμάρι 450 με 500 φιάλες από την κάθε εσοδειά. Εκεί κάτω, σε ..