Με στόχο την απόλυτη γευστική απόλαυση και την αίσθηση της κλασικής ελληνικής ομορφιάς, το 1962 γεννήθηκε το Ούζο Αφροδίτη. Το γυάλινο κορμί της θεάς ..
Το 1950, μια νέα γεύση αποστάχθηκε, ειδικά φτιαγμένη για τους λάτρεις του Ούζου Βαρβαγιάννη. Το Ούζο Εύζων είναι ένα παραδοσιακό απεριτίφ, που παράγετ..
Ένα εξαιρετικό ούζο απαιτεί πείρα, αγάπη και μεράκι. Τηρώντας με σεβασμό τις παραδοσιακές τεχνικές απόσταξης, το 1997 η Οικογένεια Βαρβαγιάννη δημιούρ..
Πέντε γενιές της Οικογένειας Βαρβαγιάννη δημιουργούν, με αγάπη και γνώση, το κλασικό Ούζο Μπλε, με σεβασμό στην παράδοση, που απαιτεί την εκατό τοις ε..