Το KI NO BI Kyoto Dry Gin δημιουργείται με ιαπωνικά βοτανικά, όπως κίτρινο yuzu από τα βόρεια του νομού Κιότο, τσιπς ξύλου akamatsu (ιαπωνικό κόκκινο ..
Φτιαγμένο με 60% Cabernet Sauvignon και 40% Merlot, αυτό το απαλά αρωματικό κρασί προσφέρει γοητευτικές μυρωδιές από βατόμουρο, μοβ λουλούδι και νότες..
Το κόσμημα της παραγωγής του Zenato. Παρασκευάζεται από μια επιλογή κορυφαίων σταφυλιών από τη Valpolicella Classica που καλλιεργείται στον δήμο SantAmbrogio (Corvina, Rondinella, Oseleta και Croatina).Τα σταφύλια αποξηραίνονται για 4 μήνες. Ακολουθεί αργή ζύμωση και στη συνέχεια το κρασί παλαιώνει ..
Παράγεται μόνο σε κορυφαίες σοδειές και παρασκευάζεται από μια επιλογή σταφυλιών Corvina και Rondinella που καλλιεργούνται στους παλαιότερους αμπελώνες του δήμου SantAmbrogio στην «κλασική» ζώνη του Valpo-licella.Μετά την οινοποίηση, υφίσταται μακροχρόνια παλαίωση για τουλάχιστον 4 χρόνια σε Σλαβονι..
Ο όρος Recioto προέρχεται από τη Βερονέζικη διαλεκτική λέξη recia που σημαίνει αυτί.Το όνομα χρησιμοποιείται για να δηλώσει τα μικρά πλαϊνά τσαμπιά που «στεφανώνουν» τα μεγαλύτερα συμπλέγματα. Σύμφωνα με την τοπική παράδοση, ο καρπός τους θεωρείται ο καλύτερος.Αυτό το επιδόρπιο κρασί φωτίζει το ποτή..
Μόλις τα αποξηραμένα σταφύλια για το Amarone του οινοποιείου ολοκληρώσουν τη ζύμωση, μια κορυφαία επιλογή σταφυλιών Valpolicella «περνάει» (ripassa) τον πυρήνα Amarone, καταλήγοντας έτσι σε μια δεύτερη σύντομη ζύμωση.Αυτό βοηθά να αποκτήσει υψηλότερη περιεκτικότητα σε αλκοόλ, βαθύτερο χρώμα και πλού..
Παράγεται από αμπελώνες στη Valpolicella. Πρόκειται για ένα blend 85% Corvina Veronese, 10% Rondinella και 5% Corvinone.Διαθέτει εντυπωσιακό παρατεταμένο φινίρισμα με πλούσια γεύση.Στη μύτη, δίνει λεπτές νότες αμυγδάλου και βιολέτας.Στον ουρανίσκο, είναι ξηρό και λείο με καλή δομή και υπέροχα στιβαρ..