Ένα λεπτό μείγμα από πικρά πορτοκάλια Αϊτής και γλυκό ξύσμα πορτοκαλιού από τη Νότια Ισπανία, με την προσθήκη αρωματικών φυτών για τη χαρακτηριστική γ..
Ο Norm Vaughan ήταν οδηγός φορτηγού στο Mississippi της Αμερικής. Έχοντας δοκιμάσει σάλτσες μπάρμπεκιου σε όλο το Mississippi αποφάσισε να δημιουργήσε..
Βαθύ κόκκινο χρώμα με ιώδεις ανταύγειες στη νεότητά του. Πυκνό αρωματικό μπουκέτο από νότες μαρμελάδας δαμάσκηνου, σταφίδας, βιολέτας, σοκολάτας και β..
Σταφύλια από επιλεγμένους αμπελώνες της θέσης Λούρος στον Πύργο Καλλίστης σε υψόμετρο από 180 έως και 220 μέτρα.Οινοποίηση: παραμονή του γλεύκους με τα στέμφυλα για 12 ώρες, διαχωρισμός του γλεύκους από τα στέμφυλα, απολάσπωση και ζύμωση με επιλεγμένες ζύμες στους 18°C. Αποζύμωση και ωρίμανση πάνω σ..
Αυτή η ετικέτα ξεκίνησε σαν μια μετεξέλιξη της κλασικής Σαντορίνης, μέσα από μια προσπάθεια να εκφράσει το terroir του νησιού με όσο το δυνατό λιγότερες επεμβάσεις κατά την οινοποίηση. Πιθανότατα, αυτό είναι το κρασί που μπορεί να θεωρηθεί ο πατέρας πολλών κρασιών της Σαντορίνης που έχουν μια «φυσικ..
Βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα με καραμελέ ανταύγειες, έντονα αρώματα αποξηραμένων φρούτων όπως σταφίδα, μέλι και καραμέλα βουτύρου με ορυκτώδη χαρακτήρα. Γεμάτο και βελουδένιο στο στόμα με γλυκύτητα που ισορροπεί με την αναζωογονητική οξύτητα. Μακριά επίγευση από ζαχαρωμένες φλούδες πορτοκαλιού. Απολαύστ..
Βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα με καραμελέ ανταύγειες, έντονα αρώματα αποξηραμένων φρούτων όπως σταφίδα, μέλι και καραμέλα βουτύρου με ορυκτώδη χαρακτήρα. Γεμάτο και βελουδένιο στο στόμα με γλυκύτητα που ισορροπεί με την αναζωογονητική οξύτητα. Μακριά επίγευση από ζαχαρωμένες φλούδες πορτοκαλιού. Απο..
Εδώ έχουμε ένα κρασί που αφήνει το Αηδάνι να εκφραστεί μόνο του, χωρίς να στέκεται στην σκιά του Ασύρτικου. Το Αηδάνι είναι συνήθως μια ποικιλία πιο απαλή, λιγότερο όξινη από το Ασύρτικο, αλλά δεν πρέπει να την αντιμετωπίζουμε ως λιγότερο σοβαρή, αφού μπορεί να δώσει κρασί με όμορφη δομή και πολυπλο..
Ένθερμος υποστηρικτής της αναβίωσης της ποικιλίας Μαυροτράγανο, ο Χαρίδημος Χατζηδάκης εφαρμόζει μικρές εκχυλίσεις και παραμονή σε παλαιά βαρέλια για να εκφράσει τον τόπο σε αντίθεση με πολλούς οινοπαραγωγούς του νησιού. Το μοναδικό κρασί που συμμετείχε στις τελικές εξετάσεις του MW με κρίσεις κοντά..
Χρυσοκίτρινο χρώμα. Αρώματα ώριμων κίτρινων φρούτων, μπαχαρικών της ανατολής και ορυκτότητας. Γεύση δυναμική με εξαιρετική ισορροπία οξύτητας, τανινών και αλκοόλ. Μεγάλη επίγευση. Απολαύστε το στους 12-14°C. Συνοδεύει όστρακα, λευκά και ροζέ κρέατα, κυνήγι καθώς και μεγάλης ωρίμανσης τυριά. Επιδέχετ..
Λαμπερό κίτρινο χρώμα. Αρώματα λεμονιού/μοσχολέμονου και λευκών ανθέων. Υψηλή ορυκτότητα και αλατότητα. Μαλακό και αέρινο στο στόμα με αναζωογονητική οξύτητα και μακριά επίγευση.Συνοδεύει ιδανικά πιάτα οστρακοειδών, πράσινες σαλάτες, σπαράγγια σερβιρισμένα με λευκή σάλτσα και τοπικά κυκλαδίτικα τυρι..
Απαλό κίτρινο χρώμα και χρυσοκίτρινες ανταύγειες με λεπτά αρώματα εσπεριδοειδών, λευκών ανθέων και έντονη ορυκτότητα. Δυνατή γεύση με πλούσιο σώμα και χαρακτηριστική τη φρεσκάδα της οξύτητας και τις ορυκτές νότες της Σαντορίνης. Μεγάλη επίγευση. Απολαύστε το στους 12 - 14°C. Συνοδεύει θαλασσινά, λιπ..
Το όνομα αυτού του κρασιού είναι βαθιά συμβολικό. Η Σκυτάλη προέρχεται από μια δεξαμενή που οινοποιήθηκε από τον αξέχαστο Χαρίδημο Χατζηδάκη και ο αρχικός προορισμός της ήταν να εμφιαλωθεί σαν απλή Σαντορίνη . Όμως αυτή η παρτίδα «ξεχάστηκε» με τις οινολάσπες για πάνω από δώδεκα μήνες. Ο χαμός του Χ..