Η "Τεντούρα Κάστρο" είναι το κατεξοχήν ηδύποτο της Πάτρας. Η προέλευσή της σύμφωνα με την παράδοση ανάγεται γύρω στον 15ο αιώνα, την εποχή των Ενετών,..
Κρυστάλλινο, λαμπερό, με υποκίτρινο χρώμα και ελαφρά πρασινωπές ανταύγειες. Μύτη έντονη, τυπική της ποικιλίας, με αρώματα λευκών λουλουδιών, εσπεριδοε..
Μια μοναδική συνεργασία μεταξύ του Bodegas Lustau και του Midleton Distillery. Το Redbreast Lustau Edition είναι φτιαγμένο από ένα μείγμα από malted κ..
Το Bijito είναι ένα nihonshu saké που παράγεται αποκλειστικά στην Ιαπωνία. Είναι το αποτέλεσμα της ζύμωσης του ρυζιού, του νερού και του koji (ένα φυσ..
Στην ορεινή περιοχή της Πάλλης Μονάμπελες καλλιεργείται βιοδυναμικά η τοπική ποικιλία Τσαούσι (κλώνος ζαχαροστάφυλο), σε αυτόριζους αμπελώνες ηλικίας άνω των 70 ετών. Η σύσταση του εδάφους είναι ασβεστολιθική με τον ορυκτό χαρακτήρα του μαργαΐκού ασβεστόλιθου ‘μαλτεζόπλακα’ και το υψόμετρό είναι περ..
Vino di Sasso σημαίνει Κρασί Της Πέτρας.Ο οίνος αυτός προέρχεται από σταφύλια της τοπικής ποικιλίας Ρομπόλα Κεφαλληνίας, καλλιεργημένα στη ζώνη της Ρομπόλας και συγκαταλέγεται στους οίνους με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης. Το υψόμετρο κυμαίνεται από 650- 700 μέτρα και η ηλικία των αμπελώνων είν..
Αυτό το κρασί παράγεται από συνοινοποίση σταφυλιών των τοπικών ποικιλιών Μοσχατέλα και Βοστυλίδι της Κεφαλονιάς σε ποσοστό 70% Μοσχατέλα και 30% Βοστιλίδι τα οποία καλλιεργούνται βιοδυναμικά στην περιοχή της Κατωγής στη χερσόνησο της Παλλης. Ο τρύγος γίνεται στα τέλη Αυγούστου.Τα υψόμετρα δεν υπερβα..
Ο οίνος αυτός προέρχεται από βιολογικά σταφύλια της τοπικής ποικιλίας Μαυροδάφνη Κεφαλληνίας που καλλιεργούνται με βιοδυναμικό τρόπο σε κυπελλοειδείς αυτόριζους αμπελώνες. Η ηλικία των αμπελώνων ξεπερνά τα εβδομήντα έτη, το υψόμετρο είναι περίπου 250 μέτρα και η σύσταση του εδάφους είναι ασβεστολιθι..
Ο οίνος αυτός προέρχεται από σταφύλια συμβαλλόμενων αμπελουργών της τοπικής ποικιλίας Μαυροδάφνη Κεφαλληνίας που καλλιεργούνται με παραδοσιακό τρόπο στην ζώνη της Μαυροδάφνης στην χερσόνησο της Παλικής με υψόμετρο από 50 - 150 μέτρα. Η παλαίωση γίνεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια τύπου Allier περιεκτι..