- Stock: Διαθέσιμο
- Κωδικός: ΟΙΝ-001036
Αυτό το cocktail δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 από τον Julio Bermejo και πήρε το όνομα του από το οικογενιακό εστιατόριο/μπαρ στο Σαν Φρανσίσκο που λέγεται πως ήταν «το καλύτερο τεκίλα μπαρ στη γη». Το «Tommy’s Margarita» σήμερα κατέχει μία θέση σε όλα τα cocktail lists των καλύτερων μπαρ στον κόσμο, και την ίδια στιγμή, αυτό το μικρό οικογενιακό εστιατόριο οπου γεννήθηκε αυτό το υπέροχο cocktail έγινε η μέκκα για τους bartenders και τους περίεργους που θελουν να το δοκιμάσουν ζώντας μία αξέχαστη εμπειρία.
Συγκριτικά με την κλασσική Μαργαρίτα στην οποία αναμιγνύονται τεκίλα, triple sec και ζάχαρη, το «Tommy’s Margarita» απογειώνει τη γεύση του αντικαθιστώντας το triple sec με σιρόπι αγαύης το οποίο προέρχεται από ένα χυμώδες φυτό από το Μεξικό, το «Agave Tequiliana Weber».
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Τεκίλα Jose Cuervo /Toschi σιρόπι αγαύης /Βιολογικό κιτρικό οξύ /Νερό
Τα κοκτέιλ NIO παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας τα καλύτερα επώνυμα ποτά, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή άλλων χημικών ουσιών.
Ποτά | |
Αλκοολικός βαθμός | 20% |
Παραγωγός | Nio |
Ποσότητα | 100ml |
Χώρα | Ιταλία |