Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές
Nikka Coffey Gin 700ml
47,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 38,55€
- Stock: Διαθέσιμο
- Κωδικός: ΟΙΝ-001488
Χρειάζεστε βοήθεια? Καλέστε μας στο 2410 670210
Δυνατότητα συσκευασίας δώρου
Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
Το Ιαπωνικό τζιν είναι ένα πλούσιο απόσταγμα γεμάτο εντάσεις. Εκτός από τα παραδοσιακά βότανα, η εκπληκτική αρωματική πολυπλοκότητά του βασίζεται στην έκρηξη των ιαπωνικών εσπεριδοειδών, όπως το Yuzu, το Kabosu και το Amanatsu, αλλά και στη φρεσκάδα των μήλων. Το πράσινο τσάι και το ιαπωνικό πιπέρι Sancho, συμπληρώνουν τα υπόλοιπα στοιχεία του, σε μια γευστική εμπειρία τελείως διαφορετική και άκρως ενδιαφέρουσα. Ένα πρωτοπόρο, premium βοτανικό τζιν, με την διαδικασία απόσταξης σε Coffey Still, βγάζει όλα τα αρώματα και τις γεύσεις από την παράδοση της Ιαπωνίας.
H Ιαπωνική τέχνη που ακούει στο όνομα Nikka ουίσκι είναι το «παιδί» του Masataka Taketsuru, του πρώτου ανθρώπου που δημιούργησε Ιαπωνικό ουίσκι. Με μεγάλη προϋπηρεσία στην απόσταξη Σκωτσέζικου malt, το 1933 ανοίγει το δικό του αποστακτήριο με σκοπό να δημιουργήσει το δικό του premium Ιαπωνικό ουίσκι. Σήμερα, τα Ιαπωνικά ουίσκι Nikka, έχουν 2 αποστακτήρια, ένα στο Hokkaido (Yoici Distillery) και ένα στο Miyagi(Miyagikyo/Sendai Distillery). Το Yoichi είναι το τελευταίο αποστακτήριο που χρησιμοποιεί θέρμανση από άνθρακα στην Ιαπωνία, κάτι που βοηθάει για να διατηρηθεί ο παραδοσιακός χαρακτήρας του αποστάγματος. Από την άλλη στο Miyagikyo παράγεται ουίσκι πιο ελαφρύ και φρουτώδες όμοιο με αυτά των Lowlands της Σκωτίας. Αξιοσημείωτο είναι πως εδώ αναμιγνύουν malt ουίσκι με grain ουίσκι μια διαδικασία που κάνουν ελάχιστα αποστακτήρια στη Σκωτία.
H Ιαπωνική τέχνη που ακούει στο όνομα Nikka ουίσκι είναι το «παιδί» του Masataka Taketsuru, του πρώτου ανθρώπου που δημιούργησε Ιαπωνικό ουίσκι. Με μεγάλη προϋπηρεσία στην απόσταξη Σκωτσέζικου malt, το 1933 ανοίγει το δικό του αποστακτήριο με σκοπό να δημιουργήσει το δικό του premium Ιαπωνικό ουίσκι. Σήμερα, τα Ιαπωνικά ουίσκι Nikka, έχουν 2 αποστακτήρια, ένα στο Hokkaido (Yoici Distillery) και ένα στο Miyagi(Miyagikyo/Sendai Distillery). Το Yoichi είναι το τελευταίο αποστακτήριο που χρησιμοποιεί θέρμανση από άνθρακα στην Ιαπωνία, κάτι που βοηθάει για να διατηρηθεί ο παραδοσιακός χαρακτήρας του αποστάγματος. Από την άλλη στο Miyagikyo παράγεται ουίσκι πιο ελαφρύ και φρουτώδες όμοιο με αυτά των Lowlands της Σκωτίας. Αξιοσημείωτο είναι πως εδώ αναμιγνύουν malt ουίσκι με grain ουίσκι μια διαδικασία που κάνουν ελάχιστα αποστακτήρια στη Σκωτία.
Ποτά | |
Αλκοολικός βαθμός | 47% |
Παραγωγός | Nikka |
Ποσότητα | 700ml |
Χώρα | Ιαπωνία |