Η Crystal Head είναι φτιαγμένη από τοπικής προέλευσης Καναδέζικο καλαμπόκι. Αποστάζεται τέσσερις φορές σε ουδέτερο απόσταγμα δημητριακών και αναμειγνύ..
Τυπικά αρώματα της ποικιλίας με κυρίαρχα τα ώριμα μαύρα φρούτα και τον κέδρο. Στόμα πλούσιο με ζουμερό φρούτο. Τανίνες ώριμες και δομημένες, ισορροπημ..
Ένα κρασί με έντονη προσωπικότητα! Είναι το αποτέλεσμα των σπουδαίων παγκόσμιων ποικιλιών Sauvignon Blanc και Chardonnay που έχουν φυτευτεί στα ορεινά..
Παρασκευασμένο στη Βρετανία με την πιο αγνή παραδοσιακή μέθοδο του London Dry Gin. Το Old Lady αποκαλύπτει όλη την αρωματική φινέτσα του άρκευθου, που..
Η St. Bernardus Prior 8 είναι μια παραδοσιακή μοναστηριακή μπίρα, παρασκευασμένη σε κλασικό στιλ dubbel. Είναι καστανή και εκπέμπει μια βαθιά κόκκινη ..
Ο χυμός από επιλεγμένα λευκά σταφύλια των αμπελώνων στη Δράμα, δίνει αρχικά συμπυκνωμένο μούστο και οξοποιημένο κρασί, που με την ανάμειξη και την παλαίωσή τους, μετατρέπονται σε αληθινό γαστρονομικό προϊόν.Πυκνό καφέ χρώμα με κεραμιδί ανταύγειες.Καθαρή παρουσία αρωμάτων μαρμελάδας κόκκινων φρούτων,..
Με την τεχνική του διάσημου balsamico tradizionale της Μόντενα δημιουργήθηκε αυτό το ιδιαίτερο βαλσαμικό ξίδι, που μια σταγόνα του μπορεί να μεταμορφώσει κυριολεκτικά και το πιο απλό πιάτο.Αδιαπέραστο χρώμα, ανάμεσα στο μαόνι και τον έβενο.Το μακρύ πέρασμα από βαρέλια έχει αφήσει το αποτύπωμά του στ..
Η υψηλή συμπύκνωση και τα πολύπλοκα αρώματα αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του βαλσαμικού ξιδιού, που προέρχεται, όπως και τα υπόλοιπα της σειράς, από επιλεγμένα σταφύλια των αμπελώνων.Συμπαγές, σε σκούρες αποχρώσεις του μαονιού.Σύνθετο μπουκέτο όπου η ισχυρή παρουσία αρωμάτων καφέ, σταφίδα..
Συμπυκνωμένος μούστος και οξοποιημένο κρασί από σταφύλια του κτήματος αναμειγνύονται και οδηγούνται για παλαίωση σε δρύινα βαρέλια. Η παρατεταμένη επαφή με το ξύλο προσθέτει αρωματική πολυπλοκότητα και πάχος στο στόμα.Καφεκόκκινο, πυκνό χρώμα.Νύξεις καραμέλας, ξερών σύκων και βανίλιας, συναντούν τη..
Χωρίς παλαίωση σε βαρέλι, γεγονός που του επιτρέπει να διατηρήσει το ξανθό χρώμα του. Με βάση συμπυκνωμένο μούστο από διαλεγμένα σταφύλια της ποικιλίας Semillon και οξοποιημένο κρασί της ίδιας ποικιλίας.Καθαρό, σκουρόξανθο χρώμα. Φρέσκα και γλυκά αρώματα ώριμων φρούτων «ντύνουν» την αιχμηρή αίσθηση ..
Λαμπερά διαυγές, αχυρόξανθο, με πρασινωπές αντανακλάσεις φρεσκάδας.Ζωηρά αρώματα λουλουδιών και φρούτων, με το γιασεμί, τον ανανά και τη μπανάνα να πρωταγωνιστούν, σε φόντο εσπεριδοειδών.Δροσιστική οξύτητα, που συνδυάζεται με δύναμη και καλή δομή. Φρουτώδη αρώματα στόματος και επίμονο τελείωμα.Απολα..
Βαθυκόκκινο, συμπαγές χρώμα.Γοητευτική εναλλαγή εντυπώσεων. Κόκκινο φραγκοστάφυλο, μαρμελάδα κεράσι, σοκολατάκια μέντας, μελάνι και κέδρος είναι μόνο μερικά από τα αρώματα που μπορεί κανείς να αναγνωρίσει.Σαρκώδες, πλούσιο, σχεδόν πληθωρικό, με άφθονο φρούτο που υποστηρίζει τις καλά ενσωματωμένες τα..
Ελληνο-ιταλική συνεργασία, επί δραμινού εδάφους, υπό γαλλική διεύθυνση, με εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Το Refosco της βόρειας Ιταλίας, συναντά το Αγιωργίτικο στον αμπελώνα του Κτήματος στη Δράμα και με την καθοδήγηση του σπουδαίου Michel Rolland, δημιουργούν ένα αχτύπητο δίδυμο.Πυκνό, βαθυκόκκινο χρώμα,..
Κρασί με πλούσιο κόκκινο χρώμα. Πολύπλοκα αρώματα μικρών φρούτων του δάσους, μέντα και ευκάλυπτος. Πολύ καλή συμπύκνωση, φρουτώδες και στρογγυλό με στιβαρές καλοδουλεμένες τανίνες και έντονο μακρύ τελείωμα. ..
Λαμπερό χρώμα αχνόξανθο, με διακριτικές πράσινες ανταύγειες. Φινετσάτη μύτη, με περάσματα χαμομηλιού, λεμονανθών και τσακμακόπετρας. Μεστό, καλοδομημένο και επίμονο στο στόμα, καταφέρνει να δίνει συγχρόνως την αίσθηση του πλούτου και της ζωντάνιας. Μακρύ τελείωμα, με λεμονάτες μνήμες.Κρασί για δύσκο..
Εξαιρετικά λαμπρό και φωτεινό, ανάμεσα στο ανοιχτό ρόδινο και το σομόν.Ζωηρή μύτη που παραπέμπει κυρίως σε κόκκινα φρούτα όπως η φράουλα και το κεράσι, ενώ δεν λείπει μια νύξη λεμονάτης βερβένας και ένα σχεδόν ανεπαίσθητο πέρασμα μπαχαρικών.Κομψό, αριστοκρατικό και φινετσάτο, με δροσιστική οξύτητα π..
Λαμπερό, ξανθοκίτρινο.Εκφραστικό μπουκέτο αρωμάτων, όπου σε δρύινο φόντο ξεδιπλώνονται αρώματα ακακίας, λεμονόχορτου, πορτοκαλιού, κερήθρας, ροδάκινου, ψημένου ψωμιού αλλά και γλυκών μπαχαρικών.Μαλακό και γεμάτο στην πρώτη επαφή. Καλά δομημένο, με την οξύτητα να βρίσκεται σε αντιστοιχία με το πάχος ..