Το Diplomatico Reserva Exclusiva είναι ένα κομψό και σύνθετο ρούμι που παρασκευάζεται προσεκτικά από τα καθαρότερα ζαχαροκάλαμα. Είναι ευγενικά αποστα..
Το
Ginbers είναι ένα κλασικό dry gin που παράγεται στην Αγγλία με συνταγή του να
περιέχει 13 βοτανικά στοιχεία. Πρόκειται για ένα διαυγές καθαρό τζιν ..
Η ειδική έκδοση του Lagavulin για το 2022!Σε αυτή τη βαθιά έκφραση από παρθένα βελανιδιά και τα πιο καπνιστά αποθέματα, τα τυρφώδη βαρέλια οδηγούν σε ..
Υγραντήρας Carbon Fiber Look με γυαλιστερό φινίρισμα και εσωτερική επένδυση από κέδρο, σε κίτρινο χρώμα. Χωρητικότητας 25 πούρων.Περιλαμβάνει ψηφιακό ..
Το 1988 ήταν τόσο εξαιρετικός τρύγος στην Τοσκάνη που ο Raffaele Rossetti αποφάσισε να πραγματοποιήσει το έργο του για τη δημιουργία ενός μοναδικού κρ..
Ο χυμός από επιλεγμένα λευκά σταφύλια των αμπελώνων στη Δράμα, δίνει αρχικά συμπυκνωμένο μούστο και οξοποιημένο κρασί, που με την ανάμειξη και την παλαίωσή τους, μετατρέπονται σε αληθινό γαστρονομικό προϊόν.Πυκνό καφέ χρώμα με κεραμιδί ανταύγειες.Καθαρή παρουσία αρωμάτων μαρμελάδας κόκκινων φρούτων,..
Με την τεχνική του διάσημου balsamico tradizionale της Μόντενα δημιουργήθηκε αυτό το ιδιαίτερο βαλσαμικό ξίδι, που μια σταγόνα του μπορεί να μεταμορφώσει κυριολεκτικά και το πιο απλό πιάτο.Αδιαπέραστο χρώμα, ανάμεσα στο μαόνι και τον έβενο.Το μακρύ πέρασμα από βαρέλια έχει αφήσει το αποτύπωμά του στ..
Η υψηλή συμπύκνωση και τα πολύπλοκα αρώματα αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του βαλσαμικού ξιδιού, που προέρχεται, όπως και τα υπόλοιπα της σειράς, από επιλεγμένα σταφύλια των αμπελώνων.Συμπαγές, σε σκούρες αποχρώσεις του μαονιού.Σύνθετο μπουκέτο όπου η ισχυρή παρουσία αρωμάτων καφέ, σταφίδα..
Συμπυκνωμένος μούστος και οξοποιημένο κρασί από σταφύλια του κτήματος αναμειγνύονται και οδηγούνται για παλαίωση σε δρύινα βαρέλια. Η παρατεταμένη επαφή με το ξύλο προσθέτει αρωματική πολυπλοκότητα και πάχος στο στόμα.Καφεκόκκινο, πυκνό χρώμα.Νύξεις καραμέλας, ξερών σύκων και βανίλιας, συναντούν τη..
Χωρίς παλαίωση σε βαρέλι, γεγονός που του επιτρέπει να διατηρήσει το ξανθό χρώμα του. Με βάση συμπυκνωμένο μούστο από διαλεγμένα σταφύλια της ποικιλίας Semillon και οξοποιημένο κρασί της ίδιας ποικιλίας.Καθαρό, σκουρόξανθο χρώμα. Φρέσκα και γλυκά αρώματα ώριμων φρούτων «ντύνουν» την αιχμηρή αίσθηση ..
Λαμπερά διαυγές, αχυρόξανθο, με πρασινωπές αντανακλάσεις φρεσκάδας.Ζωηρά αρώματα λουλουδιών και φρούτων, με το γιασεμί, τον ανανά και τη μπανάνα να πρωταγωνιστούν, σε φόντο εσπεριδοειδών.Δροσιστική οξύτητα, που συνδυάζεται με δύναμη και καλή δομή. Φρουτώδη αρώματα στόματος και επίμονο τελείωμα.Απολα..
Βαθυκόκκινο, συμπαγές χρώμα.Γοητευτική εναλλαγή εντυπώσεων. Κόκκινο φραγκοστάφυλο, μαρμελάδα κεράσι, σοκολατάκια μέντας, μελάνι και κέδρος είναι μόνο μερικά από τα αρώματα που μπορεί κανείς να αναγνωρίσει.Σαρκώδες, πλούσιο, σχεδόν πληθωρικό, με άφθονο φρούτο που υποστηρίζει τις καλά ενσωματωμένες τα..
Ελληνο-ιταλική συνεργασία, επί δραμινού εδάφους, υπό γαλλική διεύθυνση, με εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Το Refosco της βόρειας Ιταλίας, συναντά το Αγιωργίτικο στον αμπελώνα του Κτήματος στη Δράμα και με την καθοδήγηση του σπουδαίου Michel Rolland, δημιουργούν ένα αχτύπητο δίδυμο.Πυκνό, βαθυκόκκινο χρώμα,..
Κρασί με πλούσιο κόκκινο χρώμα. Πολύπλοκα αρώματα μικρών φρούτων του δάσους, μέντα και ευκάλυπτος. Πολύ καλή συμπύκνωση, φρουτώδες και στρογγυλό με στιβαρές καλοδουλεμένες τανίνες και έντονο μακρύ τελείωμα. ..
Λαμπερό χρώμα αχνόξανθο, με διακριτικές πράσινες ανταύγειες. Φινετσάτη μύτη, με περάσματα χαμομηλιού, λεμονανθών και τσακμακόπετρας. Μεστό, καλοδομημένο και επίμονο στο στόμα, καταφέρνει να δίνει συγχρόνως την αίσθηση του πλούτου και της ζωντάνιας. Μακρύ τελείωμα, με λεμονάτες μνήμες.Κρασί για δύσκο..
Εξαιρετικά λαμπρό και φωτεινό, ανάμεσα στο ανοιχτό ρόδινο και το σομόν.Ζωηρή μύτη που παραπέμπει κυρίως σε κόκκινα φρούτα όπως η φράουλα και το κεράσι, ενώ δεν λείπει μια νύξη λεμονάτης βερβένας και ένα σχεδόν ανεπαίσθητο πέρασμα μπαχαρικών.Κομψό, αριστοκρατικό και φινετσάτο, με δροσιστική οξύτητα π..
Λαμπερό, ξανθοκίτρινο.Εκφραστικό μπουκέτο αρωμάτων, όπου σε δρύινο φόντο ξεδιπλώνονται αρώματα ακακίας, λεμονόχορτου, πορτοκαλιού, κερήθρας, ροδάκινου, ψημένου ψωμιού αλλά και γλυκών μπαχαρικών.Μαλακό και γεμάτο στην πρώτη επαφή. Καλά δομημένο, με την οξύτητα να βρίσκεται σε αντιστοιχία με το πάχος ..