Οι πολύτιμες πρώτες ύλες της, οι μοντέρνοι μέθοδοι
παρασκευής με σεβασμό στην παράδοση και η ουδετερότητα της που την καθιστά
απόλυτα ισορροπημένη κάν..
Έξυπνη και καλαίσθητη λύση για διατήρηση της χαμηλής θερμοκρασίας της φιάλης χωρίς πάγο. Περιέχει στο εσωτερικό της αφαιρούμενη παγοκύστη. Από το κάτω..
Οι ελιές μαζεύονται από τον ελαιώνα του κτήματος στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου και περνούν αμέσως από το στάδιο της ψυχρής έκθλιψης.Το εξαιρετ..
Από αμπέλια βιολογικής καλλιέργειας στα 1.100 μ. υψόμετρο στην κορυφή του όρους Άμπελος. ‘Ενα κρασί με υψηλή οξύτητα, ευθύ και τυπικό, ιδιαίτερα ξηρό ..
Το πορτοκαλί κρασί του κτήματος Παπαργυρίου από 100% Ασύρτικο.Συνταρακτικά αρώματα από άνθη, ψημμένη πορτοκαλόφλουδα και μαρμελάδα μανταρίνι με λικέρ ..
Οι ζυθοποιοί Gayant παρουσιάζουν την Goudale, µια lager µπίρα υψηλής ζύµωσης. Η Goudale έχει ένα ιστορικό όνοµα και µια πρωτότυπη µεσαιωνική συνταγή φτιαγµένη από ειδικά malts (βύνη) αρωµατισµένη µε λυκίσκο από την Φλάνδρα. H Goudale είναι µια χρυσαφένια µπίρα, πυκνή, πλούσια γευστική και µε µακριά ..