Το KI NO BI Kyoto Dry Gin δημιουργείται με ιαπωνικά βοτανικά, όπως κίτρινο yuzu από τα βόρεια του νομού Κιότο, τσιπς ξύλου akamatsu (ιαπωνικό κόκκινο ..
Φτιαγμένο με 60% Cabernet Sauvignon και 40% Merlot, αυτό το απαλά αρωματικό κρασί προσφέρει γοητευτικές μυρωδιές από βατόμουρο, μοβ λουλούδι και νότες..
Πλούσιο ροζέ χρώμα με λεπτό φρουτώδες άρωμα, ευχάριστη γλυκιά φρεσκάδα και φυσαλίδες που διαρκούν.Σερβίρεται σε θερμοκρασία 8°CΣυνοδεύει φρούτα και επιδόρπια, ως απεριτίφ...
Οινοποίηση: Αλκοολική ζύμωση περίπου 20 ημερών σε ανοξείδωτες δεξαμενές ειδικού τύπου και ωρίμανση με τις οινολάσπες για περίπου 6 μήνες.Πρασινοκίτρινο στην όψη, με φινετσάτη μύτη εσπεριδοειδών, λιπαρό στόμα, πληθωρικό και με μακρά επίγευση.Σερβίρεται σε θερμοκρασία: 9°C -10 οCΣυνοδεύει θαλλασινά, ψ..
Οινοποίηση: Αυθόρμητη (άγριες ζύμες) αλκοολική ζύμωση για περίπου 20 ημέρες σε ειδική ανοξείδωτη δεξαμενή – ωρίμανση με τις οινολάσπες του κρασιού για 3 μήνες κατά προσέγγιση.Πρασινοκίτρινο στην όψη, με φινετσάτη μύτη εσπεριδοειδών, λιπαρό στόμα, πληθωρικό και με μακρά επίγευση. Ένα ιδιαίτερο Ασύρτι..
Ο εκρηκτικός αρωματικός χαρακτήρας τηs Μαλαγουζιάς, χαρίζει ελκυστικό πρασινοκίτρινο χρώμα, έντονα φρουτώδες άρωμα, στρογγυλό και ισορροπημένο στόμα με μακρά επίγευση και κάτι εξωτικό στο κρασί που το κάνει πιο ιδιαίτερο.Σερβίρεται σε θερμοκρασία 8°C – 10°CΣυνοδεύει λευκά κρεατικά, ψάρια, θαλασσινού..