Οινοποίηση: ακρά ζύμωση σε αμφορέα με ιθαγενείς ζύμες, πάτημα των στέμφυλων με το χέρι και ωρίμανση στον αμφορέα με τα στέμφυλα για 270 μέρες χωρίς θε..
To “Aγιο Δισκοπότηρο της Τεκίλας!!!Η Tequila Fortaleza παράγεται με τον τρόπο που γινόταν η τεκίλα πριν 150 χρόνια. Ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής δ..
Ο τρύγος γίνεται με τα χέρια, τα σταφύλια διαλέγονται και τοποθετούνται στην πρέσσα χωρίς να πολτοποιηθούν. Πραγματοποιείται μια ελαφριά πίεση ώστε να..