Λαμπερό, βαθύ ρουμπινί χρώμα με βιολετί ανταύγειες. Έντονο και πολύπλοκο μπουκέτο, γήινο, με νότες κόκκινων φρούτων, αποξηραμένου δαμάσκηνου και πιπερ..
Μετά από πολλά χρόνια δοκιμών και εντατικής δουλειάς, οι master blenders της CAO επαναφέρουν μια ξεχασμένη τεχνική ζύμωσης των καπνών: τη round Pilon...
Δίσκος πολυρεζίνης σε leopard σχέδιο. Δημιουργήστε τη δικιά σας σύνθεση για το σπίτι, τοποθετώντας κερία, διακοσμητικά και κεράσματα!Κατάλληλος για 2 ..
Παράγεται από τις ελληνικές γηγενείς ποικιλίες Λημνιό, Μαυρούδι και Μαυροτράγανο. Το Λημνιό -αναφέρεται από τον Αριστοφάνη ως «λημνία ?μπελος» τον 5ο ..
Το νησί της Λέσβου και πιο συγκεκριμένα το Πλωμάρι, έχει μακρά παράδοση στην παραγωγή του Ούζου. Εδώ, το Ούζο ξεκίνησε να παράγεται το 19ο αιώνα από ε..
Προέρχεται από την ποικιλία Chardonnay, που καλλιεργείται στο Κτήμα Γεροβασιλείου από το 1983.Το χρώμα του είναι έντονο χρυσοκίτρινο και χαρακτηρίζεται από αρώματα μελιού, βανίλιας, ώριμων εσπεριδοειδών σε φόντο καπνού και ξηρών καρπών. Έχει γεμάτη, πλούσια και μεστή γεύση και επιδέχεται παλαίωση.Αν..
Το Evangelo είναι ο συνδυασμός της ερυθρής ποικιλίας Syrah και της λευκής Viognier.Ένα φινετσάτο κρασί, που συνδυάζει έντονα ποικιλιακά αρώματα, αλλά συγχρόνως και γευστικό πλούτο κρασιών παλαίωσης.Σερβίρεται στους 16–18 °C.Ταιριάξτε το με πτερωτό κυνήγι, πουλερικά μαγειρεμένα με σάλτσα από κρασί, κ..
Προέρχεται από την ποικιλία Sauvignon Blanc.Έχει λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα και μπουκέτο με χαρακτήρα καλοκαιρινών και εξωτικών φρούτων (πεπόνι, αχλάδι, μάνγκο, ανανάς) σε φόντο καπνιστής βανίλιας και αρωματικών χόρτων. Παρουσιάζεται μεστό, ισορροπημένο και καλά δομημένο, καθώς έχει κερδίσει από την..
Παράγεται από τα πιο παλιά κλήματα του Κτήματος, με μικρές αποδόσεις.Έχει πυκνό μαυροκόκκινο χρώμα με ιώδεις αποχρώσεις και σύνθετη «μύτη», όπου κυριαρχούν τα αρώματα ώριμου δαμάσκηνου, μούρου και κόκκινου πιπεριού.Στο στόμα είναι πολύ πλούσιο, με στιβαρές τανίνες, γεροδεμένο και με μεγάλη επίγευση...
Γεννήθηκε από την εκλεκτή ποικιλία Viognier, η οποία φυτεύτηκε στο Κτήμα Γεροβασιλείου το 1993 με τη συνεργασία του Γεωπονικού Τμήματος του Α.Π.Θ.Μετά την προζυμωτική κρυοεκχύλιση και τη ζύμωση σε δρύινα γαλλικά βαρέλια, το κρασί παλαιώνει για μερικούς μήνες μαζί με τις οινολάσπες του, αποκτώντας έτ..
Γεννήθηκε από την εκλεκτή ποικιλία Viognier, η οποία φυτεύτηκε στο Κτήμα Γεροβασιλείου το 1993 με τη συνεργασία του Γεωπονικού Τμήματος του Α.Π.Θ.Μετά την προζυμωτική κρυοεκχύλιση και τη ζύμωση σε δρύινα γαλλικά βαρέλια, το κρασί παλαιώνει για μερικούς μήνες μαζί με τις οινολάσπες του, αποκτώντας έτ..
Παράγεται από τις ελληνικές γηγενείς ποικιλίες Λημνιό, Μαυρούδι και Μαυροτράγανο. Το Λημνιό -αναφέρεται από τον Αριστοφάνη ως «λημνία ?μπελος» τον 5ο αιώνα π.Χ. - είναι η αρχαιότερη ελληνική ποικιλία και κυριαρχεί στο κρασί.Μετά την εκχύλιση και την ολοκλήρωση της αλκοολικής και της μηλογαλακτικής ζ..
Παράγεται από τις ελληνικές γηγενείς ποικιλίες Λημνιό, Μαυρούδι και Μαυροτράγανο. Το Λημνιό -αναφέρεται από τον Αριστοφάνη ως «λημνία ?μπελος» τον 5ο αιώνα π.Χ. - είναι η αρχαιότερη ελληνική ποικιλία και κυριαρχεί στο κρασί.Μετά την εκχύλιση και την ολοκλήρωση της αλκοολικής και της μηλογαλακτικής ζ..
Δημιουργήθηκε από συνδυασμό δύο ελληνικών ποικιλιών, της Μαλαγουζιάς και του Ασύρτικου.Το κρασί έχει λαμπερό αχνόξανθο χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Η «μύτη» του είναι εκφραστική με εναλλασσόμενες εντυπώσεις, καθώς δίπλα στα εξωτικά φρούτα περνούν νότες πιπεριάς, γιασεμιού, πορτοκαλιού, πεπονιού, ..
Παράγεται από τις ποικιλίες Syrah, Μerlot και Λημνιό με την κλασική ερυθρή οινοποίηση. Παλαιώνει για ένα περίπου χρόνο σε δρύινα γαλλικά βαρέλια. Έχει λαμπερό βαθυπόρφυρο χρώμα και σύνθετο μπουκέτο μπαχαρικών και ώριμων μαύρων φρούτων, όπως δαμάσκηνο, κεράσι.Στο στόμα οι ευγενικές τανίνες υποστηρίζο..
Παράγεται από την ελληνική ποικιλία Μαλαγουζιά, που διασώθηκε από την εξαφάνιση χάρη στις προσπάθειες του Βαγγέλη Γεροβασιλείου.Μετά την προζυμωτική κρυοεκχύλιση, η οινοποίηση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 18 °C, ενώ ποσότητα οινοποιείται σε δρύινα γαλλικά βαρέλια. Το κρασί παραμέν..
Παράγεται από την ελληνική ποικιλία Μαλαγουζιά, που διασώθηκε από την εξαφάνιση χάρη στις προσπάθειες του Βαγγέλη Γεροβασιλείου.Μετά την προζυμωτική κρυοεκχύλιση, η οινοποίηση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 18 °C, ενώ ποσότητα οινοποιείται σε δρύινα γαλλικά βαρέλια. Το κρασί παραμέν..