Το KI NO BI Kyoto Dry Gin δημιουργείται με ιαπωνικά βοτανικά, όπως κίτρινο yuzu από τα βόρεια του νομού Κιότο, τσιπς ξύλου akamatsu (ιαπωνικό κόκκινο ..
Φτιαγμένο με 60% Cabernet Sauvignon και 40% Merlot, αυτό το απαλά αρωματικό κρασί προσφέρει γοητευτικές μυρωδιές από βατόμουρο, μοβ λουλούδι και νότες..
Οινοποιείται με τη μέθοδο ‘Προζυμωτικής Εκχύλισης’ και ωρίμανση για 4 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Πλούσιο και λιπαρό στόμα με αρώματα τροπικών φρούτων, εσπεριδοειδών και γλυκές νότες βανίλιας. Συνοδεύει κίτρινα τυριά, παγωμένα πιάτα σολομού, αστακομακαρονάδες και λευκά κρέατα. ..