Bourbon whiskey
από ένα από τα κορυφαία αποσταγματοποιεία του Kentucky.
Το Michters US*1
Bourbon από το αποσταγματοποιείο του Michter στο Louisville,..
Το Lagavulin είναι ένα από τα πιο εμβληματικά single malt και παρασκευάζεται στις ακτές του Islay εδώ και περισσότερα από 200 χρόνια –συμβολίζει τους ..
Απαλό χρυσαφί χρώμα. Κυριαρχούν αρώματα ροδάκινου και βερίκοκου και ίχνη από κυδώνι. Υπάρχουν ανθικές νότες χαμομηλιού και γιασεμιού που συνδυάζονται ..
Η τοποθεσία του αποστακτηρίου των Oban βρίσκεται στα σύνορα των Highlands και των νησιών της Σκοτίας. Βρίσκεται σε σημείο, όπου η στεριά συναντά τη θά..
Σύνθετο αρωματικό μπουκέτο με νότες από μαύρο κεράσι, βατόμουρο, λευκό πιπέρι, φυλλώδη αρώματα και νύξεις βοτάνων. Στο στόμα είναι πλούσιο και ισορροπημένο, με υπέροχη δομή, μεταξένιες τανίνες και μεγάλη απολαυστική επίγευση. ..
Το Invitare με τις νότες ροδάκινου, τα γευστικά φρούτα και την ωραία οξύτητα μας δείχνει τον αυθεντικό χαρακτήρα της ονομασίας Condrieu.Η συγκομιδή των σταφυλιών γίνεται με τα χέρια στη βέλτιστη ωριμότητα. Τα εδάφη αποτελούνται από σχιστόλιθο και γρανίτη που προσδίδει στο κρασί αρωματική δύναμη και ..
H συγκομιδή του L Ermite γίνεται χειρωνακτικά. Τα αμπέλια είναι 80 ετών και βρίσκονται στην κορυφή του λόφου του Hermitage. Η ζύμωση γίνεται σε τσιμεντένιες δεξαμενές και διαρκεί 4 εβδομάδες ώστε να αποκτήσει το κρασί μαλακές και ισορροπημένες τανίνες και να διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η..
Το κύριο σταφύλι που χρησιμοποιείτε είναι το Grenache, με μικρότερο ποσοστό Syrah και Mourvedre. Το Grenache είναι μια ποικιλία σταφυλιού που προσθέτει φυσική γλυκύτητα στο μείγμα, το οποίο δίνει την κομψότητα του κρασιού, τις μεταξένιες τανίνες και την υπέροχη φινέτσα. Τα σταφύλια επιλέγονται προ..
Η ημερομηνία συγκομιδής του, καθορίζεται από το επίπεδο οξύτητας που επιδιώκεται στον οίνο. Η φυσική οξύτητα του γλεύκους εξασφαλίζει καλή σταθερότητα στα κρασιά. Τα σταφύλια συγκομίζονται αποκλειστικά με το χέρι. Η ωρίμανση του κρασιού διαρκεί 8 με 12 μήνες. Αυτό λαμβάνει χώρα τόσο σε μεγάλα βαρέλι..
Αρώματα άγριων σκούρων μούρων με ορυκτές νότες υπογραμμισμένες από την υπέροχη απαλή δρυ. Στο στόμα απαλό και ισορροπημένο με υπέροχες νότες σκούρου μούρου και ισορροπημένη οξύτητα. Η ζύμωση γίνεται σε τσιμεντένιες δεξαμενές με άγριες ζύμες και το κρασί παλαιώνει για 12 μήνες...
Λεπτές νότες λευκών λουλουδιών και λευκών σαρκωδών φρούτων (ροδάκινο, αχλάδι) υπογραμμισμένες με την υπέροχη απαλή λιπαρότητα. Στον ουρανίσκο καλά ισορροπημένο, με μια νότα ορυκτότητας και μεγάλη επίγευση. Η συγκομιδή γίνεται με το χέρι σε ξηρό, ηλιόλουστο καιρό. Τα συστατικά του εδάφους και του κλή..
Ένα ροζέ κρασί με έντονο, όμορφο χρώμα.Αρώματα ώριμων φρούτων, κεράσι morello και γρεναδίνη.Στρογγυλό στο στόμα, αρμονικό και δυνατό με γεύση από κόκκινα πυρηνόκαρπα φρούτα όπως το κεράσι.Ιδανικό για πικάντικα πιάτα και ανατολίτικα γεύματα...