Όταν ο Jean Pierre Moueix άρχισε να δημιουργεί κρασιά κάτω από το δικό του εμπορικό όνομα από τις διάφορες ονομασίες προέλευσης του Bordeaux, είχε στο..
Πιστεύεται ότι το whiskey sour δημιουργήθηκε από τον Άγγλο Έλιοτ Σταμπ, ο οποίος, έχοντας αποβιβαστεί το 1872 στο λιμάνι του Ικίκε (που τότε ανήκε στο..
Κρασί με βαθυκόκκινο χρώμα, με γλυκά αρώματα κόκκινων φρούτων και μαρμελάδας που συνοδεύονται από μια απαλή αίσθηση μπαχαρικών και ψημένου ξύλου. Ένα φρουτώδες και ταννικό κρασί που συνδυάζεται με πληθώρα πιάτων με βάση το κρέας. Σερβίρεται στους 14-16°C και μπορεί να παλαιώσει μέχρι 6 χρόνια. ..
Εδώ το Ασύρτικο υπερισχύει στο χαρμάνι του Ατλαντίς , ενώ το Αηδάνι και το Αθήρι ενισχύουν το φρούτο και το ισορροπούν με την οξύτητα. Λαμπερό κίτρινο χρώμα και διακριτικά αρώματα εσπεριδοειδών, λεμονανθών και εξωτικών φρούτων. Η οξύτητα του Ασύρτικου του χαρίζει φρεσκάδα, σώμα και ευχάριστη επίγευσ..
Ο κυρίαρχος χαρακτήρας του Ασύρτικου δίνει φρεσκάδα και νεύρο, ενώ η Μανδηλαριά προσθέτει φρούτο και αρμονία. Τριανταφυλλί χρώμα, με αρώματα φράουλας και κερασιού. Ελαφρύ σώμα και ευχάριστη επίγευση. Απολαύστε το φρέσκο με σαλάτες, ζυμαρικά και κοτόπουλο με ελαφριές σάλτσες. Σερβίρεται στους 8-10°C...
Το κρασί αυτό κινείται στα όρια του πώς κατανοεί το Κτήμα Αργυρού το περιβάλλον της Σαντορίνης. Το Ασύρτικο επιλέγεται από πολύ παλιούς αμπελώνες, βιοδυναμικής καλλιέργειας, τουλάχιστον 150 ετών, στον Πύργο, με πολύ χαμηλές αποδόσεις. Ζυμώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές, σε χαμηλές θερμοκρασίες και..
Το κρασί αυτό κινείται στα όρια του πώς κατανοεί το Κτήμα Αργυρού το περιβάλλον της Σαντορίνης. Το Ασύρτικο επιλέγεται από πολύ παλιούς αμπελώνες, βιοδυναμικής καλλιέργειας, τουλάχιστον 150 ετών, στον Πύργο, με πολύ χαμηλές αποδόσεις. Ζυμώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές, σε χαμηλές θερμοκρασίες και παλ..
Τα αμπέλια του Monsignori είναι η έκφραση που χρησιμοποιούσαν στο νησί όταν μιλούσαν για τον πιο παλιό αμπελώνα του Κτήματος Αργυρού. Είναι ο αμπελώνας της Επισκοπής -ο αρχαιότερος της Σαντορίνης- και καλλιεργείται από το Κτήμα Αργυρού για πάνω από 2 αιώνες. Το Κτήμα Αργυρού Cuvee Monsignori παράγετ..
Η προσέγγιση του Κτήματος Αργυρού σε ένα παλιό και ιδιαίτερο στυλ κρασιού της Σαντορίνης. Μια πολύ αυστηρή επιλογή από πολύ παλιά αμπέλια Ασύρτικου, ηλικίας τουλάχιστον 150 ετών, στον Πύργο και το Μεγαλοχώρι. Η συγκομιδή γίνεται σε βαθιά ωριμότητα του φρούτου, συνήθως είκοσι μέρες μετά από την τ..
Η προσέγγιση του Κτήματος Αργυρού σε ένα παλιό και ιδιαίτερο στυλ κρασιού της Σαντορίνης. Μια πολύ αυστηρή επιλογή από πολύ παλιά αμπέλια Ασύρτικου, ηλικίας τουλάχιστον 150 ετών, στον Πύργο και το Μεγαλοχώρι. Η συγκομιδή γίνεται σε βαθιά ωριμότητα του φρούτου, συνήθως είκοσι μέρες μετά από την τυπικ..
Η μετενσάρκωση του κλασικού Vinsanto 4 ετών παλαίωσης σε βαρέλι. Το νεαρότερο Vinsanto του Κτήματος Αργυρού δείχνει τι θα πει νεότητα για ένα τέτοιο κρασί. Ασύρτικο, Αθήρι και Αηδάνι μαζεύονται αυστηρά από πολύ παλιούς αμπελώνες στην Επισκοπή, ηλικίας τουλάχιστον δύο αιώνων, ειδικά επιλεγμένοι για α..
Είναι το παλαιότερο κρασί της γκάμας των Vinsanto του Κτήματος Αργυρού. Ουσιαστικά είναι ένα Vinsanto με 16 χρόνια παλαίωσης που έρχεται να αντικαταστήσει τόσο αυτών των 12 ετών όσο και των 20 ετών. Μας δείχνει την πολυπλοκότητα του δεύτερου ενώ παράλληλα διατηρεί την ζωντάνια του πρώτου. Ασύρτικο, ..
100% Ασύρτικο. Αυτή η ξεχωριστή ποικιλία κυριαρχεί στους αμπελώνες του κτήματος Αργυρού και συνδυάζει αρμονικά φινέτσα και ορυκτότητα. Η οινοποίηση γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές, δημιουργώντας ένα κρασί που αντανακλά τον πιο αυθεντικό χαρακτήρα της ποικιλίας. Κρασί με κρυστάλλινο κίτρινο διαυγές ..