Ένας λευκός οίνος πολύ υψηλής ποιότητας με περιεκτικότητα σε αλκοόλ 0,0% και εξαιρετική γεύση, το Natureo Blanco είναι ο πρώτος μη-αλκοολούχος οίνος σ..
Ιρλανδέζικα πατατάκια με τρούφα και βούτυρο. Μαγειρεύονται στο χέρι σε μικρές παρτίδες, χρησιμοποιώντας πατάτες που καλλιεργούνται στη φάρμα του παραγ..
Το Demonio de los Andes Tacama Pisco είναι ένα μείγμα από τέσσερις διαφορετικές ποικιλίες σταφυλιού. Moscatel, Quebranta, Albilla και Torontel, τέσσερις από τις πιο χρησιμοποιημένες ποικιλίες κρασιού για το Pisco στο Περού. Όλα τα κρασιά καλλιεργούνται, συγκομίζονται και επεξεργάζονται στις παραδοσι..
Με νότες αλατισμένης καραμέλας και λαμπερό, φρέσκο τελείωμα, αυτό το σάκε έχει 25% λιγότερο αλκοόλ και θερμίδες από τα κλασικά σάκε χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση. Αυτή η τεχνική πρόκληση επιλύθηκε αριστοτεχνικά από τον Regis Camus και τον toji του οικογενειακού ζυθοποιείου Konishi στο νομό Hyogo. Το ..
Αυτή η δημιουργία των Hakushika και Regis Camus έχει να κάνει με την κομψότητα και τη ζεστασιά.Ανοιξιάτικη λουλουδάτη μύτη. Φρουτένιο και γεμάτο σώμα στον ουρανίσκο με μεταξένιο τελείωμα.Συνδυάζεται καλά με ψάρι, κρέας, ζυμαρικά και πίτσα...
Αποκλειστικά vintage πνεύμα.Απαλή απόσταξη των λεπτών οινολασπών από πολλές διαφορετικές ποικιλίες όπως η Μαλαγουζιά, το Sauvignon Blanc, το Ασύρτικο, το Merlot, το Cabernet Sauvignon και το Αγιωργίτικο.Αρώματα φρέσκου ψημένου ψωμιού με ώριμα φρούτα, μαρμελάδα βερίκοκο, πράσινες ελιές και γλυκές νότ..
Το Lost Lake Distillery είναι το αποσταγματοποιείο της οικογένειας Ζαχαρία. Ένα σύγχρονο αποστακτήριο το οποίο δραστηριοποιείται σε μονοποικιλιακά αποστάγματα, ανάμεσά τους και η σπάνια και υποσχόμενη «αφανή» ποικιλία αμπέλου Μούχταρο, αγαπημένη της οικογένειας Ζαχαρία. ..
Το Lost Lake Distillery είναι το αποσταγματοποιείο της οικογένειας Ζαχαρία. Ένα σύγχρονο αποστακτήριο το οποίο δραστηριοποιείται σε μονοποικιλιακά αποστάγματα, ανάμεσά τους και η σπάνια και υποσχόμενη «αφανή» ποικιλία αμπέλου Μούχταρο, αγαπημένη της οικογένειας Ζαχαρία...
Το Bijito είναι ένα nihonshu saké που παράγεται αποκλειστικά στην Ιαπωνία. Είναι το αποτέλεσμα της ζύμωσης του ρυζιού, του νερού και του koji (ένα φυσικό ένζυμο που επιτρέπει τη μετατροπή του αμύλου σε ζάχαρη). Παράγεται από το ρύζι Koshi Hikari. ..
To Miyako Nihonshu Sake γίνεται με την διαδικασία της παράλληλης πολλαπλής ζύμωσης. Το ρύζι θερμαίνεται στον ατμό και έπειτα προστίθεται σε συγκεκριμένο καλούπι (που ονομάζεται koji ). Εκεί μετατρέπεται σε ζάχαρη και στη συνέχεια αυτή η ζάχαρη μετατρέπεται σε αλκοόλη από τη μαγιά γνωστή ως kobo. Αυτ..
Ελαφρύ και ευχάριστο στη γεύση με διακριτικά αρώματα γλυκάνισου, πινελιές μαστίχας και νότες λουλουδιών. Ορεκτικό ούζο, πίνεται με προσθήκη κατά βούληση νερού ή πάγου, που του προσθέτει πλούσιο γαλάκτωμα. Συνοδεύει ιδανικά ορεκτικούς μεζέδες, όπως ελιές ροπάδες, παστές σαρδέλες Καλλονής, λαδοτύρι σα..
Η τσικουδιά Μανουσάκη είναι απόσταγμα από στέμφυλα ή πυρηνέλαιο, των σταφυλιών Ρουσάν. Η τσικουδιά έχει μακρά ιστορία στην Κρήτη και χρησιμοποιείται όχι μόνο ως απεριτίφ, αλλά και για τις θεραπευτικές της δυνάμεις που πιστεύουν οι ντόπιοι. Το να φτιάξεις τσικουδιά είναι ένα μεγάλο γεγονός σε κάθε χω..